Over Ronald Pijls

“Mijn missie is om professionals te ondersteunen in hun communicatie, zodat elke boodschap resoneert, relaties versterkt en vertrouwen opbouwt, en zowel zij als burgers en patiënten zich echt gehoord en begrepen voelen.”

over mij – Ronald Pijls

Verbinden met Impact: De Kracht van Empathie in Professionele Communicatie

Ik ben Ronald Pijls, en mijn missie is om de communicatiekloof in zorg, welzijn en de publieke sector te overbruggen. Dit doe ik door professionals te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor empathische en effectieve interacties. Vanaf mijn zestiende ben ik gefascineerd door de vraag hoe je op een empathische manier kunt communiceren om mensen te bewegen. Deze vraag heeft mij door een veelzijdig landschap van rollen en gesprekken in diverse sectoren geleid.

Tijdens mijn carrière, onder meer bij Apple en in de zorg, heb ik unieke inzichten verkregen in hoe wereldwijd empathie wordt ingezet. Ik specialiseer mij in het vormgeven van klantreizen die van digitale ervaringen naar tastbare menselijke interacties leiden, en benadruk het belang van het behouden van een menselijke maat in alle communicatie. Mijn visie is een wereld waarin communicatie niet alleen wordt gezien als het uitwisselen van informatie, maar als een mogelijkheid om oprecht te verbinden en positieve verandering teweeg te brengen.

Laten we samen de manier waarop we communiceren transformeren, om diepere verbindingen en echte participatie te bereiken.

0Interacties met Verschillende Doelgroepen
0JAAR Marketing Communicatie Expertise

Kies Jouw Samenwerkingspad

Maatwerk oplossingen voor elke behoefte

Ik bied verschilende samenwerkingsvormen aan, elk ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften en projectdoelen. Afhankelijk van je voorkeur voor ondersteuning en betrokkenheid, kun je het pad kiezen dat het beste bij jou past.

Heb je vragen of wil je weten wat er mogelijk is?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Samen verkennen we hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren!

Meld je aan voor Inspiratie

Blijf op de hoogte van waardevolle inzichten

Geen spam, alleen waardevolle tips en advies in je inbox.