Effectievere Verbindende Communicatie Workshop tijdens de GGZ Inspiratieweek op 27 Maart 2024

Welkom bij een unieke kans om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen tijdens de GGZ Inspiratieweek 2024. Op woensdag 27 maart nodig ik je uit voor een bijzondere workshop: Empathiekracht voor Effectievere Verbindende Communicatie. In een tijd waarin openheid en vertrouwen meer dan ooit centraal staan, biedt deze workshop de perfecte gelegenheid om de principes van empathische communicatie te verkennen en te integreren in je dagelijkse interacties.

Waarom deze workshop?

In onze hectische wereld is effectieve communicatie de sleutel tot het opbouwen van betekenisvolle relaties. Of je nu een professional bent in de zorg en welzijn, een betrokken burger, patiënt, cliënt, of gewoon iemand die zijn communicatieve vaardigheden wil verbeteren, deze workshop is voor jou. Empathiekracht gaat over het begrijpen en waarderen van de perspectieven van anderen, wat essentieel is voor het verminderen van misverstanden en het versterken van vertrouwen en verbinding.

Wat kun je verwachten?

De workshop is ontworpen als een interactieve ervaring waarin je leert:

  • De diepere lagen in elk gesprek te ontrafelen.
  • Misverstanden te verminderen en vertrouwen te versterken.
  • Complexe, onderliggende uitdagingen in communicatie te herkennen en te begrijpen.
  • Informatie effectief over te brengen en je gesprekspartner echt te horen.

Door deze vaardigheden te ontwikkelen, help je niet alleen misverstanden en vooroordelen uit de weg te ruimen, maar bevorder je ook participatie en een gevoel van gehoord worden. Dit resulteert in effectievere en bevredigendere communicatie voor alle betrokkenen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop staat open voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in het thema psychische kwetsbaarheid. Of je nu zelf te maken hebt met geestelijke gezondheidszorg, een familielid, mantelzorger, professional, student, docent bent, of gewoon nieuwsgierig, je bent van harte welkom. Empathische communicatie is een vaardigheid die in elk aspect van ons leven van pas komt.

Praktische informatie

Locatie: Burgerkracht Limburg, Mercator 1, 6130 PD Sittard
Datum en tijd: Woensdag 27 maart, 13:00 – 14:30 uur

Hoe kun je deelnemen?

Aanmelden is verplicht en gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen is het raadzaam om je zo snel mogelijk in te schrijven. Naast deze workshop zijn er tijdens de GGZ Inspiratieweek tal van andere workshops en activiteiten waarvoor je je gratis kunt aanmelden.

Mis deze kans niet om je communicatievaardigheden te verrijken en deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap die streeft naar openheid en vertrouwen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Klik hier om je aan te melden.

Ronald Pijls

Meld je aan voor Inspiratie

Blijf op de hoogte van waardevolle inzichten

Geen spam, alleen waardevolle tips en advies in je inbox.