Zorg- en Welzijnsgerichte Marketingcommunicatie & Gesprekstraining

Trainingen en Workshops

Samen werken aan betere communicatie en sterke relaties

Versterk Jouw werk of Team met Maatwerk Trainingen en Workshops

Stel je voor dat je effectiever communiceert, sterkere relaties bouwt en meer vertrouwen opwekt bij cliënten, patiënten of burgers. Dat is precies waar ik je bij kan helpen. Of je nu een zzp’er bent, deel uitmaakt van een team, of een hele organisatie vertegenwoordigt, mijn trainingen en workshops zijn ontworpen om jullie specifieke uitdagingen aan te pakken.

Tijdens hei-sessies, evenementen en andere gelegenheden bied ik programma’s die gericht zijn op het versterken van marketingcommunicatie, het verbeteren van gesprekstechnieken en het bouwen van vertrouwen. En wanneer jouw organisatie klaar is voor verandering, kunnen we samen een traject ingaan. Dit kan beginnen met een kick-off vol doeltreffende onderwerpen of een verdiepende training over een langere periode.

Mijn missie is om duidelijke en begripvolle communicatie te creëren binnen zorg en gemeenschappen, ongeacht de doelgroep. Door effectieve communicatie te bevorderen, willen we samen de zorg verbeteren en de werkdruk in de toekomst verlagen.

Of je nu op zoek bent naar een boeiende spreker voor een evenement, een interactieve workshop voor je team, of een training die perfect aansluit bij jullie behoeften, ik bied flexibele en op maat gemaakte diensten, zowel fysiek als online, zodat je altijd en overal kunt leren.

Met mijn jarenlange ervaring en praktische aanpak, begeleid ik jou of je team naar succes. Laten we samen aan de slag gaan om jouw communicatievaardigheden te versterken en te transformeren. Samen bouwen we aan een toekomst waarin communicatie en vertrouwen centraal staan.

Inspiratie. Groei. Verbinding.

Aanbod Workshops en Trainingen

Ontdek mijn diverse aanbod van workshops en trainingen, ontworpen om jouw communicatievaardigheden te versterken en relaties op te bouwen. Of je nu zoekt naar sessies die je marketingcommunicatie verbeteren, gesprekstechnieken verfijnen of vertrouwen opbouwen, hier vind je de perfecte training. Bekijk de details en meld je aan voor onze interactieve en inspirerende programma’s, zowel online als op locatie.
Waarom de Directe Doelgroep Betrekken Cruciaal Is
mei 23 2024

Mijn Onderzoek naar Sociale Media Gebruik door Zorg- en Welzijnsorganisaties: Waarom de Directe Doelgroep Betrekken Cruciaal Is

In het digitale tijdperk is sociale media een krachtig hulpmiddel voor zorg- en welzijnsorganisaties om hun bereik te vergroten en hun...
mei 22 2024

Ombudsman: Overheid Moet Beter Luisteren naar Burger

FOTO: ANP / NOS Ondanks dat de Ombudsman nog geen training bij mij heeft gevolgd, zit hij al op de goede weg: Mijn Bevindingen en...
mrt 07 2024

Effectievere Verbindende Communicatie Workshop tijdens de GGZ Inspiratieweek op 27 Maart 2024

Welkom bij een unieke kans om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen tijdens de GGZ Inspiratieweek 2024. Op woensdag...

Agenda & Workshops

Blijf op de hoogte van mijn aankomende trainingen en workshops, zowel online als op locatie. Hier vind je binnenkort een overzicht van alle sessies die gepland staan, zodat je eenvoudig kunt deelnemen aan de programma’s die jouw communicatievaardigheden versterken, je marketingcommunicatie verbeteren, en relaties opbouwen en vertrouwen vergroten. Houd deze pagina in de gaten voor updates en meld je aan voor onze inspirerende en doeltreffende workshops en trainingen.
FAQ Veel Gestelde Vragen

Vind Snel Antwoorden op Je Meest Gestelde Vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Geen zorgen! Stel hieronder jouw vraag of neem direct contact met mij op. Ik sta altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies. Jouw vragen zijn belangrijk voor mij, en ik zorg graag voor de antwoorden die je nodig hebt.

Kies Jouw Samenwerkingspad

Maatwerk oplossingen voor elke behoefte

Ik bied verschilende samenwerkingsvormen aan, elk ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften en projectdoelen. Afhankelijk van je voorkeur voor ondersteuning en betrokkenheid, kun je het pad kiezen dat het beste bij jou past.

Heb je vragen of wil je weten wat er mogelijk is?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Samen verkennen we hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren!

Meld je aan voor Inspiratie

Blijf op de hoogte van waardevolle inzichten

Geen spam, alleen waardevolle tips en advies in je inbox.